Οι κύριοι Δημήτρης Μούρτζης και Σταμάτης Μαρμαρινός για την υπογραφή του έργου του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.

Με χαμόγελα ικανοποίησης και αισιοδοξίας υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αίγινας κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός, την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, που αφορούσε την υπογραφή της σύμβασης για την την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, της κατασκευής του ελαστικού τάπητα στίβου και το έργο αποστράγγισης, στο Δημοτικό Γήπεδο Αίγινας. Ο κύριος Μούρτζης επισήμανε την πολύ καλή σχέση συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο Δήμο Αίγινας την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και την Περιφέρεια Αττικής, ενώ με την ευκαιρία ανακοίνωσε, την ισχύ της πρόσφατης νομοθετικής ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, με τις ιδιαίτερα ευνοϊκές δυνατότητες που παρέχει και κάλεσε τους κατοίκους του νησιού που έχουν οφειλές, να πάνε στο Δήμο και να τις ρυθμίσουν με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι δηλώσεις του κυρίου Σταμάτη Μαρμαρινού, προέδρου του ΔΑΟΑ, για τη σημασία της παρουσίας και της εμφάνισης του γηπέδου σε σχέση με τη συνολική εμφάνιση της πόλης λόγω της θέσεώς του, αλλά και των εθελοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών που θα ξεκινήσουν για τον καλλωπισμό του. Όπως ήταν αναμενόμενο ο κύριος Μαρμαρινός, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου, ώστε να υπάρχει η όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση στις ομάδες και τα αθλητικά σωματεία που το χρησιμοποιούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png