Δήλωση της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία της ως δημοτική σύμβουλος.

Το ραδιόφωνο του Aegina Portal επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η κυρία Μαρία Γιαννοπούλου, λίγο πριν την τελετή ορκωμοσία της ως δημοτική σύμβουλος. Η κυρία Μαρία Γιαννοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με εκπρόσωπο του ραδιοφώνου του Aegina Portal, λίγες ημέρες πριν, και σε σχετική ερώτηση για το αν θα αναλάβω καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου, μετά την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Κουκούλη, απάντησα "δεν έχω ακόμη αποφασίσει". Αυτό οφείλεται για όσους δεν το γνωρίζουν στην τραυματική εμπειρία που έχω βιώσει από τον Οκτώβρη του 2014, όταν μου κοινοποιήθηκε με δικαστικό επιμελητή, η κατάσχεση ενός διαμερίσματος που έχουμε στον Πειραιά, λόγω χρεών της φιλαρμονικής στο ΙΚΑ. Να θυμίσω ότι επί διοίκησης Κουκούλη ήμουν πρόεδρος της φιλαρμονικής, ότι είχαμε κάνει ρύθμιση των χρεών προηγουμένων διοικήσεων τα οποία εξοφλούσαμε κανονικά.

Μετά τη συγχώνευση της φιλαρμονικής στην ΚΕΔΑ η πληρωμή προφανώς διεκόπη, αλλά η υπόθεση αφορούσε τον δήμο πλέον που είχε εντωμεταξύ αλλάξει χέρια. Μετά από παρέλευση πέντε μηνών και αφού κινήθηκα νομικά και επιβαρύνθηκα τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά για υπόθεση που ουσιαστικά δεν με αφορούσε, ήλθε ανάκληση της κατάσχεσης. Να σημειώσω ότι ο δήμος αν και πήρε απόφαση ομόφωνη να ταχτοποιηθεί η εκκρεμότητα, από όσο γνωρίζω δεν το έπραξε. Αυτά για την αιτιολόγηση των αμφιβολιών μου.

Σήμερα, παρά την περιπέτειά μου, αποφάσισα να εκπροσώπηση τους συμπολίτες μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους και να είμαι δημοτική σύμβουλος στην αντιπολίτευση ως οφείλω".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png