Και νέα υπόθεση μπαϊ πας ανακάλυψε η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Αίγινας. Δεν θα σταματήσουν οι έρευνες λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Μούρτζης.

Μία ακόμη υπόθεση μπαϊ πας σε ρολόγια υδροδότησης της Υπηρεσίας Ύδρευσης, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι σημαντική, ανακάλυψε σήμερα το πρωί η Υπηρεσία Ύδρευσης. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Αντώνης Μούρτζης μιλώντας στο Aegina Portal είπε ότι οι συνεχείς έρευνες της υπηρεσίας ύδρευσης έχουν επιφέρει καρπούς. Σημείωσε ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου Αίγινας και κατ' επέκταση τα συμφέροντα των δημοτών και των υδροληπτών του νησιού.

Στο περιθώριο αυτών των δηλώσεων ο κύριος Αντώνης Μούρτζης τόνισε ότι είναι αδιανόητο ο Δήμος Αίγινας να απαιτεί από τους συνταξιούχους και από τους κατοίκους του νησιού με χαμηλό εισόδημα να είναι συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης, όταν κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν οικονομικά εξαπατώντας με τέτοιου είδους ενέργειες το Δήμο και τους κατοίκους του νησιού. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, καθώς αξιοποιούνται όλο και πιο αποτελεσματικά μετρήσιμα στοιχεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης όπως καταναλώσεις και άλλα.

Απο το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Τέλος, ο κύριος Μούρτζης τόνισε ότι από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του οι περιοχές της Αίγινας και της Κυψέλης έχουν καθαρό νερό ΕΥΔΑΠ, χωρίς προσμίξεις από γεωτρήσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png