Εντονότατη αντίδραση Δημήτρη Καρύδη για την κοινή ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποθαλάσσιο αγωγό. [upd]

Εντονότατη ήταν η αντίδραση του πρώην βουλευτή της περιφέρειάς μας και εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ κυρίου Δημήτρη Καρύδη στην κοινή ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την καταψήφιση της τροπολογίας για τον υποθαλάσσιο αγωγό. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Καρύδης αναφέρει στη ανακοίνωσή του, η οποία είναι η δεύτερη για το ίδιο θέμα μέσα σε διάστημα εικοσιτεσσάρων ωρών.

Από το καθημερινό Ενημερωτικό Δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



"Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από την πίεση των γεγονότων και αισθανόμενοι εκτεθειμένοι σε όλη την κοινωνία της Αίγινας από την καταψήφιση της τροπολογίας για τον υποθαλάσσιο αγωγό της Αίγινας την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή κάνοντας στροφή 180 μοιρών δηλώνουν τώρα ...ότι συμφωνούν και στηρίζουν.

Οι δικαιολογίες βέβαια που χρησιμοποιούν είναι το λιγότερο αστείες όταν όλοι γνώριζαν  και περίμεναν με αγωνία την ψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας. Επίσης δεν απαντούν στο ερώτημα γιατί όταν ενημερώθηκαν από τον Υπουργό για το τι περιλαμβάνει η συγκεκριμένη τροπολογία δεν άλλαξαν στάση και τελικά την καταψήφισαν.
 
Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πίστευε ότι δεν θα αποκαλυφθεί η προσφιλής σ' αυτόν  τακτική της διγλωσσίας και της διπλοπροσωπίας. Δηλαδή  άλλα να λέει και να κάνει στη Βουλή και άλλα να υπόσχεται στους πολίτες.  Ένα είναι γεγονός. Ότι η κοροϊδία και τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια".

[upd] Σχόλιο του Θοδωρή Δρίτσα για τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη σχετικά με την τροπολογία για τον υποθαλάσσιο αγωγό της ΕΥΔΑΠ στην Αίγινα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png