Συνάντηση του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρτζη με travel bloggers, στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης Travel Blog Exchange European Conference 2014.

Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής συνδιάσκεψης Travel Blog Exchange European Conference – TBEX Europe 2014, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, από τις 23 έως και τις 25 Οκτωβρίου και θα γίνει στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, travel bloggers που συμμετέχουν στις εργασίες της συνδιάσκεψης επισκέφθηκαν σήμερα την Αίγινα και ξεναγήθηκαν σε τουριστικούς προορισμούς του νησιού, από μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας και τη ζωγράφο Ξένη Πετρίτου - Τριανταφύλλου. Σήμερα λίγο μετά τις 1:30 ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας κύριος Γιώργος Μούρτζης, υποδέχθηκαν δεκαεπτά από τους travel bloggers, δημοσιογράφους σε τουριστικά μέσα και δημιουργούς νέων media, που είχαν την ευκαιρία τις προηγούμενες ώρες να δουν από κοντά τις ομορφιές του νησιού.

Στόχος του Travel Blog Exchange European Conference – TBEX Europe 2014 είναι η προώθηση του τουρισμού μέσω των νέων τεχνολογιών και των social media.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Νίκος Οικονόμου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Δημήτρης Βατικιώτης.