Δημήτρης Μούρτζης: Δεν τίθεται θέμα αλλαγών στα χαρακτηριστικά του αγωγού.

Δεν τίθεται θέμα αλλαγών στα τεχνικά χαρακτηριστικά που αφορούν το έργο της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Ο κύριος Μούρτζης χαρακτήρησε αυτές τις δηλώσεις ως ανακόλουθες σε σχέση με αυτά που συζητήθηκαν σε κοινή σύσκεψη δύο ημέρες πριν. Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις ο κύριος Μούρτζης μετά τη δημοσίευση της ραδιοφωνικής συνέντευξης του κυρίου Χατζηπέρου από το Aegina Portal επικοινώνησε μαζί του. Η επικοινωνία των κυρίων Μούρτζη και Χατζηπέρου έγινε σε φιλικό κλίμα, με τον Αντιπεριφερειάρχη να διευκρινίζει ότι οι δηλώσεις του αφορούν κάποιες ενστάσεις, που είχε ο ίδιος ως μηχανολόγος, για τη διάμετρο του αγωγού και κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, για τα οποία οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τους μελετητές και τους εμπλεκόμενους φορείς ήταν επαρκείς.

Οι δηλώσεις του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο κύριος Μούρτζης αναφέρθηκε επίσης στο κόστος του αγωγού, τη διαδικασία του Ελεγκτικού Συνεδρίου και στις πρόσφατες εξελίξεις. Εξαιρετικά σημαντικό βεβαία κρίνεται και το ζήτημα της νομοθετικής ρύθμισης Χρυσοχοϊδη για δημοπράτησή του έργου με το σύστημα μελέτη και κατασκευή, τυχών καθυστερήσεις θα δημιουργούσαν σοβαρά προβλήματα στην πορεία του έργου. "Δεν υπάρχει καμία αλλαγή εκεί που έχει φτάσει το θέμα, γιατί οποιαδήποτε αλλαγή γίνει τώρα, μας πάει είκοσι χρόνια πίσω και ξαναπάμε από την αρχή", τόνισε ο κύριος Μούρτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png