Ο κ. Βαγγέλης Μπαρμπέρης για την αποποίηση της ορκωμοσίας του ως δημοτικός σύμβουλος. "Καλύτερες μέρες δεν υπάρχουν για το Δήμο. Δεν υπάρχουν να είμαστε σίγουροι".

Για την απόφασή του να αποποιηθεί την ορκωμοσία του ως δημοτικός σύμβουλος στη νέα Δημοτική Αρχή, μίλησε σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο κύριος Βαγγέλης Μπαρμπέρης. Ο κύριος Μπαρμπέρης πήρε την απόφασή του την Τετάρτη και σύμφωνα με τις δηλώσεις του τον επηρέασε καταλυτικά το πρόβλημα με το νερό που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι του νησιού και η αδυναμία του να επέμβει, να δώσει μία λύση. Σε ερώτηση για τον αν στην απόφασή του έχει προσμετρήσει εκείνους που τον ψήφισαν και πιστεύουν στις ικανότητές του ο κύριος Μπαρμπέρης ήταν κατηγορηματικός: "Δεν θα το ήθελα να το συνεχίσω αυτό το πράγμα, έτσι, τόσο παθητικά και αποφάσισα να δώσω ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Δεν βλέπω κάτι καλύτερο, καλύτερες μέρες δεν υπάρχουν για το Δήμο. Δεν υπάρχουν να είμαστε σίγουροι, δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Όλοι να βοηθήσουν λένε, αλλά στο τέλος δεν γίνεται τίποτα. Και η διοίκηση η απερχόμενη να βοηθήσει ήθελε, και βοηθήσαμε κι εμείς να μας βοηθήσει αλλά τελικά δεν μας βοήθησε. Τώρα δεν ξέρω, είναι συγκυρίες, είναι θέμα προσώπων, ικανοτήτων, όπως και να το πω.. Το είδαμε, δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση, δεν υπάρχει ελπίδα για τη συνέχεια".

Οι δηλώσεις του κυρίου Βαγγέλη Μπαρμπέρη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει να είναι κοντά στα κοινά, είπε ότι θα το ήθελε αλλά δεν το βλέπει καθώς δεν υπάρχουν οι ίδιες σκέψεις, οι ίδιες ιδέες και το πως αντιμετωπίζει κανείς τους τρόπους για να κάνει καλό στο νησί. Τονίζει ότι η συνέχεια θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. "Δεν έχω τίποτα προσωπικά, ούτε με το συνδυασμό μου, ούτε με τους άλλους, παρόλο και που πολεμήθηκα και προσωπικά, από τους ας τους πούμε αντιπάλους, που δεν τους θεωρώ έτσι, αλλά ο καθένας αυτό που έχει αυτό δίνει".

Σε επόμενη ερώτηση για το αν οι αντίπαλοι βρίσκονται εντός του συνδυασμού, ο κύριος Μπαρμπέρης ήταν σαφής: "Όχι, ο συνδυασμός αυτός είναι το κάτι άλλο, ήταν και μπορεί να παραμείνει". Ενώ σε ερώτηση για το αν ο συνδυασμός της "Αίγινας Κίνηση Ευθύνης" παραμένει αρραγής στις απόψεις και τη συνοχή του, ο κύριος Μπαρμπέρης απαντά ότι σχετικά με τα αίτια της απόφασής του βρήκε σύμπνοια στις απόψεις με όσους το συζήτησε.

Σχετικά με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο που καταλαμβάνει, ως επόμενος στους ψήφους, την έδρα ο κύριος Μπαρμπέρης είπε ότι:  "Είναι από τους ανθρώπους που βλέπουν και λένε την αλήθεια. Άλλοι βλέπουν και δεν μιλάνε αντρίκια λόγια".

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε το κλίμα που επικρατεί στα στελέχη του "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης" και εάν υπάρχουν παρόμοιες τάσεις ως επιλογή: "Ίσως. Δεν το ξέρω. Υπάρχει μια ανασφάλεια... λες γιατί να αγωνιστώ τώρα;", απαντά.
 
Ρωτούμε εάν η ανασφάλεια αφορά τη λειτουργία του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου. Απαντά καταφατικά: "Ναι, σίγουρα. Θα το δείτε στην πορεία. Δεν είναι πολύ μακριά".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png