Αποποιείται την εκλογή του ο κύριος Βαγγέλης Μπαρμπέρης, στη θέση του θα ορκιστεί ο κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αποποιείται την εκλογή του ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Βαγγέλης Μπαρμπέρης και δεν θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής που θα γίνει αύριο Κυριακή στις 7:30 το απόγευμα στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Στη θέση του θα ορκιστεί ο κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος, όχι όμως αύριο καθώς και ο ίδιος δεν θα παρευρεθεί στην τελετή. Ο κύριος Παπαδόπουλος θα ορκιστεί από τον κύριο Δημήτρη Μούρτζη στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η αποποίηση του κυρίου Βαγγέλη Μπαρμπέρη αποτελεί μία πράξη διαμαρτυρίας και μία προσπάθεια να διαφυλάξει ο ίδιος την ποιότητα της προσωπικότητάς του. Σε σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο, εγκωμιάζει τόσο την ποιότητα του χαρακτήρα του κυρίου Βαγγέλη Μπαρμπέρη, όσο και το μέγεθος της ανιδιοτελούς προσφοράς του προς τον Δήμο Αίγινας και το κοινωνικό σύνολο του νησιού.

Για το ίδιο θέμα θα φιλοξενήσουμε σε επόμενο ρεπορτάζ τις θέσεις του κυρίου Βαγγέλη Μπαρμπέρη, η συνολική προσφορά του οποίου είναι ανιδιοτελής προς όλους και αδιαμφισβήτητη.