Η τελετή αγιασμού στα νέα γραφεία του Δήμου Αίγινας. Στις 24 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τελετή του αγιασμού στις νέες εγκαταστάσεις, οπού έχουν μεταφερθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας, στο κτίριο της πρώην ΔΟΥ. Την τελετή παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο νέος Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, οι διοικητές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, εκπρόσωποι της παλαιάς και της νέας Δημοτικής Αρχής και βέβαια οι υπάλληλοι του Δήμου.

Μετά την τελετή των εγκαινίων και τον χαιρετισμό από τον πατέρα Νικόλαο Γαρυφάλλου που μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακιώτης, ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια που έγινε από τη διοίκηση προκειμένου οι υπηρεσίες να στεγαστούν σε ένα ενιαίο χώρο, ενώ ακολούθησε η ομιλία του αντιδήμαρχου διοικητικών υπηρεσιών κυρίου Νεκτάριου Κουκούλη ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν, οικονομικά και υπηρεσιακά, που προκύπτουν από αυτή την προσπάθεια.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον νέο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στο πλαίσιο των δεδομένων και τις συγκυρίες, οικονομικές, υπηρεσιακές και άλλες μέσα στις οποίες θα αναλάβει η διοίκησή του, ενώ επίκεντρο της ομιλίας του ήταν το πρόβλημα των απορριμάτων. Αναλυτικά οι ομιλίες στο video που συνοδεύει το άρθρο.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της τελετής του αγιασμού, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής θα γίνει στις 24 Αυγούστου στις 7:30 το απόγευμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png