Οι τιμές των δύο μειοδοτικών διαγωνισμών για τη μεταφορά νερού στην Αίγινα.

Για την επιλογή αναδόχου που αφορά το έργο της μεταφοράς νερού με υδροφόρα πλοία στην Αίγινα για την περίοδο 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας. Πρόκειται για την επανάληψη των διαγωνισμών που είχαν κατακυρωθεί τον Απρίλιο από την Οικονομική Επιτροπή, αλλά δεν εγκρίθηκαν από το Ελεγκτικό με αποτέλεσμα η υδροδότηση του νησιού να γίνεται με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.

Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης για τους οικονομικούς διαγωνισμούς για τη μεταφορά νερού.



Οι νέες τιμές που έδωσαν οι δύο εκπρόσωποι των εταιριών που μεταφέρουν νερό στο νησί ήταν χαμηλότερες από τον τελευταίο διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα για τη μεταφορά σε Βαθύ και Κυψέλη η τιμή της μελέτης ανά κυβικό ήταν 1.94 ευρώ, ενώ του διαγωνισμού που είχε γίνει στα τέλη Μαρτίου ήταν 1.92 και η τιμή που έδωσε σήμερα η εταιρία 1,90 ευρώ. Η τιμή της μελέτης για τις περιοχές Αίγινα (ΝΟΑ) και Πέρδικα που έδωσε η εταιρία που εκπροσωπεί ο κύριος Ηλιακίδης ήταν 1.97 ευρώ, ενώ στο διαγωνισμό του Απριλίου 1.96 ευρώ και η σημερινή 1.94 ευρώ. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν την αξία του ΦΠΑ και όλα τα πρόσθετα τέλη που υπάρχουν ή ενδέχεται να προκύψουν στο μέλλον.

Για την έκβαση των σημερινών διαγωνισμών μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης, καθώς δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον πρόεδρο της επιτροπής κύριο Νεκτάριο Κουκούλη. Ο κύριος Σακκιώτης δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των διαγωνισμών στο Ελεγκτικό Συμβούλιο μετά την κατακύρωσή τους από την Οικονομική Επιτροπή τις επόμενες μέρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png