Θετικές οι εξελίξεις μετά και τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για αγωγό, περιφερειακό και γήπεδο.

Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης που παρακολούθησε την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττική, συνεδρίαση η οποία περιελάμβανε στην ημερήσια διάταξη δύο σημαντικά ζητήματα για την Αίγινα: την έγκριση των όρων της προγραμματικής σύμβασης για τον υποθαλάσσιο αγωγό, την μελέτη για τον περιφερειακό και εκτός ημερησίας διάταξης τα έργα που αφορούν το Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.

Τηλεφωνική επικοινωνία του κυρίου Σάκη Σακκιώτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κύριος Σακκιώτης που παρακολούθησε και συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση, σχολίασε λίγο αργότερα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal τις εγκρίσεις για τα ακόλουθα: 1)Την προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ, προϋπολογισμού 32,5 εκ. ευρώ, 2) την προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη της περιφερειακής οδού με προϋπολογισμό 202.653 χιλ Ευρώ, 3) και το έργο που αφορά το έργο του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, στο οποίο ο κύριος Σακκιώτης μετά από σχετική ερώτηση, αφού περιέγραψε αρχικά το κώλυμα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού, διαβεβαίωσε ότι η συζήτηση στην Περιφέρεια έγινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος για το σύνολο της μελέτης που είχε εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Για τα παραπάνω ζητήματα θα υπάρχουν και σχετικές δηλώσεις από τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png