"Προχωρούν τα Χερσαία Έργα στην Αίγινα", ανακοινώνει η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

"Προχωρούν τα Χερσαία Έργα στην Αίγινα", αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: "Στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την εξέλιξη του έργου «Κατασκευή του Βορείου τμήματος του κεντρικού εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και της κεντρικής δεξαμενής νήσου Αίγινας», των λεγόμενων «Χερσαίων». Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο Δήμαρχος Αίγινας Σάκης Σακκιώτης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Μούρτζης, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και Υποδομών Θόδωρος Καρδοματέας, οι αρμόδιοι μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αίγινας.

Από την εκπομπή DayEnd στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στη σύσκεψη οριστικοποιήθηκαν τα εξής:
Οι ελλείψεις της μελέτης του έργου, κυρίως όσον αφορά τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, σε συνεννόηση με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, θα αντιμετωπιστούν με υποέργο, στο οποίο θα λαμβάνεται υπόψη και η μελλοντική ενσωμάτωση της υποθαλάσσιας σύνδεσης της Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ.
Στο υποέργο θα ενσωματωθούν και όσες εργασίες υπολείπονται μετά τη λύση της σύμβασης του δημοπρατημένου έργου. Τόσο το ήδη εκτελεσμένο έργο όσο και το νέο υπό δημοπράτηση, χρηματοδοτούνται από πιστώσεις του Π.Ε.Π. Αττικής".   

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png