Ομιλία του κυρίου Κώστα Τζατζάνη, υποψηφίου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Σε εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Κομματικής Οργάνωσης Αίγινας του ΚΚΕ, χθες από απόγευμα στο εστιατόριο "Μάνιτας", ο υποψήφιος της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων κύριος Κώστας Τζατζάνης μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές. "Είναι μια σημαντική μάχη στην αλυσίδα των μαχών μας, στον αγώνα για να αποκρούουμε συνεχώς τη χειροτέρευση της ζωής που μας ετοιμάζουν, δίνοντας συγχρόνως τις συνθήκες για έξοδο από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του λαού, για την ανατροπή του σαπισμένου, αδιέξοδου και επικίνδυνου πια καπιταλιστικού συστήματος", είπε ο κύριος Τζατζάνης στην ξεκινώντας την ομιλία του που αποτελεί και την επίσημη πρώτη του ΚΚΕ στο νησί για τις εκλογές του Μαΐου.

Με την ομιλία του ο υποψήφιος του ΚΚΕ στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων θέλησε να στείλει το μήνυμα ενός συσπειρωμένου ΚΚΕ σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της εξουσίας, αλλά και της υπεράσπισης των λαϊκών δικαιωμάτων. Ο κύριος Τζατζάνης εξέφρασε τις πάγιες θέσεις του ΚΚΕ για την κερδοφορία του καπιταλιστικού συστήματος σε αντιπαράθεση με τις πραγματικές ανάγκες των λαϊκών τάξεων. Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ανάμεσα σε άλλα ότι: "Ούτε έχει σκοπό, ούτε μπορεί να οδηγήσει σε αριστερές λύσεις", ενώ για τη Χρυσή Αυγή ότι: "Όσα ονόματα και να πάρει δεν θα χάσει τα χαρακτηριστικά του φασιστικού, ναζιστικού μορφώματος". Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε ότι: "Δεν πάμε να διαχειριστούμε τη μιζέρια και την καταστροφή του καπιταλισμού, θέλουμε να τον ανατρέψουμε, και ως τότε μπορούμε να είμαστε μία ισχυρή, εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση που θα αποτρέπει τα χειρότερα και θα δίνει ελπίδα".

Αναλυτικά η ομιλία του κυρίου Τζατζάνη στο video που συνοδεύει το άρθρο. Ακολούθησε η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αίγινας κυρίου Γιώργου Κοττάκη που θα παρουσιάσουμε σε επόμενο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png