Ο κύριος Γιώργος Κοττάκης υποψήφιος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στην Αίγινα.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ με τις υποψηφιότητες για την Περιφέρεια και τους Δήμους των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες καθώς και τους υποψηφίους Δημάρχους των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αττική.
Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων, στον τομέα των επιστημών. Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων ως περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι".

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΙ
58. Αίγινας: Κοττάκης Γιώργος, ετών 30, αυτοαπασχολούμενος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png