Χορηγήθηκε άδεια για την εγκατάσταση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στην περιοχή Λιγέα. Η απόφαση θα βρει αντιμέτωπη την τοπική κοινωνία της Πέρδικας λέει ο κ. Τάσος Αμάφης.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στην ιστοσελίδα του προγράμματος "Διαύγεια" χορηγήθηκε άδεια χρήσης θαλασσινού νερού στην εταιρεία Mediterranean Fish Farming LTD" για την λειτουργία πλωτής μονάδας Θαλάσσιων Μεσογειακών Ιχθύων δυναμικότητας 120 τόνων ετησίως σε θαλάσσια έκταση 10 στρεμμάτων, στη θέση Λιγέα Δήμου Αίγινας της Περιφέρειας Αττικής. Το ηλεκτρονικό αρχείο της σχετικής απόφασης μπορείτε να το δείτε εδώ.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ΠέρδικαςΓια το θέμα έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κυρίου Τάσου Αμάφη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κύριος Αμάφης δήλωσε στο Aegina Portal ότι η απόφαση αυτή θα βρει αντιμέτωπη όλη την τοπική κοινωνία της Πέρδικας, σημείωσε ότι για το θέμα θα υπάρξει Τοπικό Συμβούλιο τις επόμενες ημέρες, ενώ σχολίασε αρνητικά το γεγονός ότι η απόφαση δεν παίρνει υπόψιν της τις αρνητικές αποφάσεις του Δήμου Αίγινας και της Περιφέρειας.