Δηλώσεις Σάκη Σακκιώτη για τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας.

Δηλώσεις στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ζήτησε να κάνει σήμερα ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης για τις πρόσφατες εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης. Ο κύριος Σακκιώτης ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι μετά από επίπονες και συντονισμένες πρωτοβουλίες της Αντιπεριφέρειας Νήσων και του Δήμου Αίγινας το ζήτημα έχει οδηγηθεί ήδη στη λύση του. Έκανε αναφορά στην πρόσφατη θετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. "Σήμερα μπορούμε να πανηγυρίζουμε αυτή τη μεγάλη νίκη της Αίγινας. Τη νίκη των δυνάμεων της προόδου, των δυνάμεων της αποτελεσματικότητας και της υποστήριξης της αποτελεσματικότητας του νησιού μας" είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι με τη συνεργασία του δήμου και της αντιπεριφέρειας έγινε δυνατόν αυτό που για πολύ λίγους εθεωρείτο "άπιαστο όνειρο".


Τόνισε ότι η προγραμματική σύμβαση θα υπογραφεί μέσα στον τρέχοντα χρόνο, ενώ προς το τέλος των δηλώσεών του είπε ότι στόχος είναι αυτή να έχει υπογραφεί μέχρι το Φεστιβάλ Φιστικιού (προσδιορίζοντάς την χρονικά με αυτόν τον τρόπο περί τα τέλη Σεπτεμβρίου).Πάντως, αναφορικά με τη χρηματοδότηση του έργου και την ένταξή του στο ΕΣΠΑ, είπε ότι "Πιστεύουμε, σχεδόν είμαστε βέβαιοι, ότι μέσα στον τρέχοντα χρόνο θα έχει ενταχθεί το έργο σύνδεσης της Αίγινας με υποθαλάσσιο αγωγό μέσω Περάνης Σαλαμίνας στο ΕΣΠΑ". Στη συνέχεια ο κύριος Σακκιώτης έκανε αναφορά στα ποιοτικά οφέλη που θα προκύψουν για το νησί από αυτό το έργο, ενώ καταφέρθηκε κατά δημοσιευμάτων χαρακτηρίζοντάς τα ως "κατάπτυστα"και "δηλητηριώδη" καθώς όπως είπε προσέβλεπαν σε αποτυχία της διοίκησης του Δήμου. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. "Ο δρόμος είναι εντελώς ανοιχτός, χωρίς προβλήματα", είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αίγινας.

Να σημειώσουμε ότι ο κύριος Σάκης Σακκιώτης δεν δέχθηκε ερωτήσεις κατά τη σημερινή συνάντηση με τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ερωτήσεις που ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία υποβάλουμε σε επόμενη συνάντηση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png