Ο αντιδήμαρχος ύδρευσης κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός για την φωτιά στη Σκοτεινή.

Δηλώσεις για την πρόσφατη φωτιά στη Σκοτεινή ζήτησε να κάνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ύδρευσης κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός. Οι δηλώσεις έγιναν χθες το βράδυ και σε αυτές ο κύριος Μαρμαρινός τοποθετεί χρονολογικά τις ενέργειες τόσο τις δικές του όσο και των υπαλλήλων του Δήμου που εργάζονται στη Σκοτεινή. Ο ίδιος σημειώνει ότι για τη φωτιά στη Σκοτεινή εκλήθη από το δήμαρχο στις 11:50 μ.μ. Περιγράφει τον τρόπο και τα μέσα με τα οποία συνέδραμε ο Δήμος στην κατάσβεση και υποστήριξε ότι το κλειδί για την κεντρική πύλη είχε δοθεί στην πυροσβεστική μετά το περιστατικό της πρώτης φωτιάς.

Ο κύριος Μαρμαρινός στις ίδιες δηλώσεις αναφέρεται στις πρόσφατες βλάβες στο δίκτυο στην περιοχή του Κουρέντη σε σημείο που γίνονται τα χερσαία έργα. Είπε ότι αυτές οι συχνές βλάβες που οδηγούν σε διακοπές, οφείλονται στην παλαιότητα του δικτύου και σημείωσε ότι οι υδρολήπτες μπορούν να ενημερώνονται για αυτές καθημερινά από το γραφείο της Υπηρεσίας Ύδρευσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png