Δήμος Αίγινας. Καμία αλλαγή στις αντιδημαρχίες.

Καμία αλλαγή δεν έφερε η νέα χρονιά στον ορισμό των τριών αντιδημάρχων του Δήμου Αίγινας. Αυτό προκύπτει από τη δημοσίευση της διοικητικής πράξης, που αφορά τον ορισμό των αντιδημάρχων από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, και ισχύει από την 1η του νέου έτους μέχρι και τις 31 Αυγούστου του 2014. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στη "Διαύγεια", οι τρεις αντιδημαρχίες παραμένουν ως έχουν. Ο κύριος Νεκτάριος Κουκούλης παραμένει αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα οικονομικών, ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός παραμένει αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα ύδρευσης και τέλος ο κύριος Ηλίας Μπέσης παραμένει αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη λειτουργία της διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.


Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις αντιμισθία δικαιούνται δύο αντιδήμαρχοι. "Οι αντιδήμαρχοι που κατά το διάστημα της θητείας τους θα έχουν αντιμισθία είναι ο κύριος Νεκτάριος Κουκούλης και ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός", καταλήγει η σχετική απόφαση. Μπορείτε να δείτε σε ηλεκτρονική μορφή τη σχετική απόφαση εδώ. (ΑΔΑ: ΒΕΦΙΩ68-4ΨΥ).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png