Επιστολή από το δημοτικό σύμβουλο Νίκο Οικονόμου για την επισκευή της περίφραξης του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας.

ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΑΟΑ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΝΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχε Αίγινας και Πρόεδρε του ΔΑΟΑ.

Το τελευταίο διάστημα έγινα αποδέκτης παραπόνων από συμπολίτες μας σχετικά με το με το θέμα της πτώσης του τοίχου του γηπέδου.

Όπως είναι γνωστό ο τοίχος του γηπέδου προς την μεριά της οδού Φανερωμένης έχει πέσει από τις 06/01/2013. Αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να προκύψουν σοβαρά προβλήματα με τη ομαλή λειτουργία του γηπέδου της Αίγινας. Συγκεκριμένα:

1. Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από τους πυλώνες των προβολέων , καλώς έπραξε από την μεριά της για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών. Όμως δημιουργείται πρόβλημα με τις προπονήσεις των ομάδων. Τα ποδοσφαιρικά τμήματα της Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ καθώς και της ομάδας στίβου ΟΑΚΑ δεν μπορούν να προπονηθούν πέρα τις 6:00 μ.μ.

Αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο της μη επισκευής του τοίχου πολύ φοβούμαι πως τα παιδιά θα σταματήσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό και πολύ φοβούμαι πως θα κατευθυνθούν προς άλλες μη αθλητικές δραστηριότητες .

2. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα που προκύπτει είναι ο κίνδυνος μη ομαλής διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ δίνει τρία παιχνίδια σημαντικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος . Αν δεν παρθούν μέτρα από την μεριά της διοίκησης του ΔΑΟΑ και της διοίκησης του δήμου θα προκύψουν επιπλέον τα εξής προβλήματα : μηδενισμός της ομάδας σε αγώνα, είναι στην ευχέρεια του διαιτητή η διεξαγωγή η μη του αγώνα . Με την υφιστάμενη κατάσταση το προηγούμενο παιχνίδι έγινε γιατί το ήθελε ο διαιτητής στο επόμενο θα είναι έτσι; η θα μηδενιστεί η ομάδα; Επιπλέον κινδυνεύουμε από τροχαίο ατύχημα γιατί αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας παρακολουθούν το παιχνίδι από την μεριά του πεσμένου τοίχου. Αφήνω κατά μέρος τις όποιες απώλειες εσόδων της ομάδας.

Προτείνω να στείλετε έγγραφο προς το αστυνομικό τμήμα Αίγινας ώστε να εποπτεύει την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων με περιπολικό το συγκεκριμένο χώρο. Άμεση τοποθέτηση συρματοπλέγματος ώστε να μην κινδυνεύει η ομάδα από μηδενισμό. Τέλος αν έχει δοθεί εντολή για τεχνική έκθεση να πιέσετε την τεχνική υπηρεσία για ταχύτατη ολοκλήρωση της έκθεσης.

Να σας θυμίσω επίσης ότι αρκετοί συμπολίτες οικοδόμοι είναι άνεργοι χρησιμοποιείστε τους , είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν την δουλειά και άλλοι εκτός από τους γνωστούς εργολάβους.

Η χρηματοδότηση του έργου μπορεί να γίνει από το πολιτιστικό τέλος που πληρώνουν οι δημότες για τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα , όχι μόνο λεφτά στους ημέτερους, χρήματα και στον αθλητισμό.

Ίσως ο ΔΑΟΑ να είχε ενεργοποιηθεί περισσότερο αν μέσα στα μέλη της επιτροπής υπήρχαν και άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Από ότι πληροφορήθηκα αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχε Αίγινας και Πρόεδρε του ΔΑΟΑ στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ είχατε υποσχεθεί ότι θα επιληφθείτε του θέματος όμως δεν έγινε τίποτα από μεριά σας αφήσατε την ομάδα στο έλεος του θεού και στην καλοσύνη του διαιτητή. Δεν το πληροφορήθηκα από την διοίκηση της ομάδας αλλά από φιλάθλους . Εάν αυτό αληθεύει αποδεικνύεται ότι παραμένετε πολιτικοί και όχι υπηρέτες του λαού.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png