Ξεκίνησαν τα χερσαία έργα ύδρευσης στην Αίγινα. .

Την επίσημη παρουσίαση της έναρξης των Χερσαίων Έργων Ύδρευσης παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, στο εργοτάξιο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή του Λεοντίου. "Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για το νησί μας. Σήμερα αρχίζουν τα χερσαία έργα ύδρευσης, δηλαδή τα έργα εκείνα τα οποία θα αγκαλιάσουν, θα υποδεχθούν τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης. Αυτά τα χερσαία έργα συνιστούν μία σημαντική πρωτοβουλία της διοίκησης του δήμου, μια συνεχή παρακολούθηση και επιμονή και αφοσίωση. Αυτό αποδεικνύεται από τα πράγματα. Μέσα στο πρώτο τρίμηνο της θητείας μας, στην έναρξη του 2011, καταφέραμε και εντάξαμε το έργο των χερσαίων στο ΕΣΠΑ. Από εκεί και πέρα παρακολουθούσαμε μέρα με τη μέρα και υποστηρίζαμε τη θέση του δήμου μας σε σχέση με τα χερσαία έργα και τον υποθαλάσσιο αγωγό",


είπε ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Σακκιώτης παρουσιάζοντας την έναρξη των εργασιών του έργου. Ο κύρος Σακκιώτης σημείωσε επίσης ότι ο δήμος Αίγινας αναμένει και την τελική έγκριση του υποθαλάσσιου αγωγού, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του θα έχει εκδοθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, από το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Δικτύων. "Το Συμβούλιο Δημοσίων Έργων θα αποφασίσει και τον τρόπο κατασκευής, για να έχουμε το ενιαίο της ευθύνης πάνω στο θέμα της υλοποίησης" συμπλήρωσε ο κύριος Σακκιώτης". Στην επίσημη παρουσίαση της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του έργου, το δήμαρχο Αίγινας συνόδεψαν οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Παναγιώτης Μαρμαρινός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png