Με σημαντική καθυστέρηση, παρατηρούν πολλοί αυτοδιοικητικοί, η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για νερό και σκουπίδια. .

Με σημαντική καθυστέρηση εκτιμούν πολλοί αυτοδιοικητικοί ότι γίνεται η σύγκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τα προβλήματα στην υδροδότηση και την αποκομιδή των απορριμάτων. Αν και η πρώτη αίτηση κατατέθηκε την Παρασκευή 24 Αυγούστου από τον δημοτικό σύμβουλο κύριο Στέλιο Κοττάκη και την επόμενη ημέρα ακολούθησε προφορικό αίτημα του κυρίου δημοτικού συμβούλου κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη προς τον κύριο Σάκη Σακκιώτη, χρειάστηκε η πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου κυρίου Νίκου Οικονόμου και του κυρίου Μπάμπη Μαράκη ώστε να συγκεντρωθούν υπογραφές και βάση της σχετικής νομοθεσίας να συγκεντρωθεί το 1/3 των μελών του συμβουλίου. Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση την αίτηση υπέγραψε και ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.


Τελικά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει οχτώ ημέρες μετά την πρώτη αίτηση, στις 31 Αυγούστου και ώρα 8 το απόγευμα. Για το ζήτημα μίλησε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal σήμερα το πρωί, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου, ο οποίος εστίασε στα αίτια αυτής της πρωτοβουλίας, ευχαριστώντας παράλληλα όσα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αναγνώρισαν την αναγκαιότητα της συνεδρίασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png