Κλειστός θα είναι ο ο Δήμος Αίγινας αύριο Πέμπτη. Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. .

Κλειστός θα είναι ο ο Δήμος Αίγινας αύριο Πέμπτη καθώς συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της ΠΕΔΑ - Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. Η Ένωση σε έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε αποφάσισε ότι στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ την Πέμπτη 30 Αυγούστου να προτείνει την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στις 29 και 30 αυτού του μήνα. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και ο Δήμος Αίγινας, γνωστοποιώντας με σχετική ανακοίνωσή του ότι  "σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον οικονομικό στραγγαλισμό της Αυτοδιοίκησης, θα παραμένει κλειστός την Πέμπτη, 30 Αυγούστου".


Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΕΔΑ, οι δήμοι Αττικής διεκδικούν: Τήρηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων για διατήρηση των ΚΑΠ τουλάχιστον στα 2,7 δισ. για το 2012, την απόδοση των παρακρατηθέντων πόρων της Αυτοδιοίκησης, τη χρηματοδότηση των απαραίτητων αναπτυξιακών έργων από το ΕΣΠΑ, μετά και την συρρίκνωση μέχρι σημείου ουσιαστικής κατάργησης της ΣΑΤΑ και την υπεράσπιση των Αυτοδιοικητικών θεσμών και λειτουργιών από τον ευτελισμό και την απαξίωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png