Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις ζητά από το δήμαρχο ο κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος. .

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος. Ο κύριος Γρηγορόπουλος θέλησε να ενημερωθεί από το δήμαρχο κύριο Σάκη Σακκιώτη για τις τρέχουσες εξελίξεις, κάτι που δεν κατέστη δυνατόν αφού ο κύριος Σακκιώτης ήταν εκτός Αιγίνης. "Ήρθα σήμερα στο δημαρχείο, ο δήμαρχος απουσιάζει, βέβαια δεν είχα ραντεβού. Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω δεν χρειάζεται ραντεβού όταν έχουμε σε εξέλιξη κρίσιμες καταστάσεις. Ελπίζω εντός της ημέρας να δω το δήμαρχο, να ενημερωθώ και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε το πρόβλημα της Αίγινας" είπε και συμπλήρωσε:


"Το πρόβλημα της Αίγινας δεν μπορεί να περιμένει ούτε ραντεβού, ούτε τοποθετήσεις, ούτε με λόγια μπορούμε να λύσουμε αυτό το θέμα, θέλουμε έργα. Τα έργα δεν γίνονται και από ότι βλέπω αποφεύγουμε ακόμη και την ενημέρωση. Ελπίζω σήμερα, εντός της ημέρας ο δήμαρχος να με διαψεύσει και να μας ενημερώσει".  Ο κύριος Γρηγορόπουλος παρέμεινε για περισσότερο από μία ώρα στο χώρο του δημαρχείου και συνομίλησε με κατοίκους και παραθεριστές του νησιού, που εκείνη την ώρα συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα σε νερό και σκουπίδια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png