Ο κύριος Παναγιώτης Κουκούλης για τα προβλήματα της υδροδότησης της Αίγινας. .

Για σοβαρές παραλήψεις και ελλείψεις κατηγόρησε τη διοίκηση του Δήμου, σε δηλώσεις του πριν από λίγο στο Aegina Portal, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης κύριος Παναγιώτης Κουκούλης. Ο κύριος Κουκούλης χαρακτήρισε ως "πρωτοφανή" τα φαινόμενα που παρατηρούνται στην Αίγινα με τη συσσώρευση απορριμάτων και τα προβλήματα στην υδροδότηση που κορυφώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Επισήμανε τα τεράστια προβλήματα που προκαλούν στη δημόσια υγεία, την ανάπτυξη, την ασφάλεια, την τουριστική προοπτική του νησιού και φυσικά στην καθημερινότητα. "Τις τελευταίες ημέρες, σε αυτή την ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση προστέθηκε και η διακοπή της υδροδότησης σε πάρα πολλά σημεία του νησιού μας. Αυτή η διακοπή της υδροδότησης δεν είναι η πρώτη που συμβαίνει κατά τη θητεία της δημοτικής αρχής. Είχαμε παρόμοια φαινόμενα και στο παρελθόν, ακόμα και φθινοπωρινούς ή χειμωνιάτικους μήνες. Αυτή τη στιγμή όμως, οι συνέπειες είναι πάρα πολύ οδυνηρές για όλους" είπε.


"Αιτία όλης αυτής της κατάστασης είναι η αδυναμία της διοίκησης του Δήμου, να διαχειριστεί τα θέματα του νησιού και κυρίως το οικονομικό θέμα. Από την πρώτη στιγμή της θητείας της ήξερε, την είχαμε ενημερώσει, ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στο οικονομικό θέμα, εξαιτίας των περικοπών από τις επιχορηγήσεις της κεντρική διοίκησης. Δυστυχώς δεν έκανε τίποτα για να περιορίσει τις δαπάνες και να αυξήσει τα έσοδα του Δήμου. Αντίθετα, προχώρησε σε ένα καταστροφικό, κυριολεκτικά, τιμολόγιο νερού για να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις. Ένα τιμολόγιο νερού που επιβάρυνε του χαμηλούς καταναλωτές και ελάφρυνε μεγάλες καταναλώσεις", τόνισε ο πρώην δήμαρχος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, που ανέλυσε τα αποτελέσματα αυτής της διαχείρισης.

"Είχαμε προειδοποιήσει για αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων" συμπληρώνει ο κύριος Κουκούλης, που μας ενημέρωσε ότι σε σημερινή επικοινωνία με το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη του ζήτησε να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα στο νερό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Κουκούλη στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png