Διευρύνεται ο κύκλος ανακοινώσεων για το νερό. Ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης απαντά στις επιστολές των υδρομεταφορέων. .



Διευρύνεται ο κύκλος ανακοινώσεων για το νερό που ξεκίνησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα με το Δήμο Αίγινας να απαντά, μέσω του αντιδήμαρχου οικονομικών κύριου Νεκτάριου Κουκούλη στο περιεχόμενο των δύο επιστολών. Να σημειώσουμε ότι λίγο νωρίτερα σήμερα, διέρρευσε και τρίτη επιστολή εταιρίας υδρομεταφορών προς το Δήμο Αίγινας. Πρόκειται για επιστολή - τελεσίγραφο η οποία εστιάζει και πάλι στις οικονομικές συνθήκες της αγοράς για την προμήθεια καυσίμων. Σε αυτή την τρίτη κατά σειρά επιστολή η εταιρία κάνει λόγο για διακοπή των πλόων μέχρι την Παρασκευή, εάν δεν ικανοποιηθούν οι οικονομικές της απαιτήσεις.


Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επί των οικονομικών κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, λίγο μετά τη δημοσίευση της επιστολής του Δήμου Αίγινας, κάνοντας δηλώσεις στο Aegina Portal για το θέμα που έχει προκύψει, κράτησε χαμηλά τους τόνους λέγοντας ανάμεσα σε άλλα ότι: "ο Δήμος, παρά τις δύσκολες μέρες που περνά, όπως σχεδόν το σύνολο των Δήμων της Χώρας, πάντα έχει σταθεί με ευθύνη απέναντι στις ναυτικές εταιρείες μεταφοράς νερού και λόγω των συμβατικών του υποχρεώσεων αλλά και λόγω της σημαντικότητας του έργου που εκτελούν. Πρόσκαιρες καθυστερήσεις στη ροή πληρωμών αντιμετωπίζονται με θετικό τρόπο, τελικά". Υπογράμμισε επίσης ότι: "την πενταετία 2007-2011 έχουν  πληρωθεί 17.500.000 €, περίπου. Κατά το 2012 και ως 20 Αυγούστου, στις δύο εταιρείες έχει καταβληθεί το ποσόν των 2.460.000 €. Αυτή τη στιγμή, έχουν καταστεί υπάρχουν  ληξιπρόθεσμες οφειλές 80.000 € περίπου, μόνο προς την εταιρεία ΑΙΓΙΝΑ Ι, ενώ μετά το τέλος του μήνα θα υπάρξουν ληξιπρόθεσμα και για τις δύο εταιρείες."

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κυρίου Νεκτάριου Κουκούλη μπορείτε να δείτε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png