Σε αναμονή της έναρξης των "χερσαίων έργων". Τοποθετήθηκε σήμερα η σχετική πινακίδα στο κεντρικό λιμάνι. .

Με τα προβλήματα της ομαλής υδροδότησης του νησιού να ταλαιπωρούν με μεγάλη συχνότητα κατοίκους και επισκέπτες, ακόμη και η οπτικοποίηση ενός μεγάλου έργου για την ύδρευση, έστω κι όταν αυτή την προσφέρει η τοποθέτηση μίας πινακίδας, δημιουργεί προσμονή για την έναρξή του. Πρόκειται για τα λεγόμενα "χερσαία έργα", η σχετική πινακίδα του έργου τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Σχεδόν από την αρχή του καλοκαιριού η έναρξη των έργων μετατίθεται από εβδομάδα σε εβδομάδα, ενώ το ίδιο θέμα αποτέλεσε ένα σημαντικό μέρος της συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.


Είχε προηγηθεί η σχετική ανακοίνωση από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και από τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωση που συνοδεύτηκε λίγες ώρες αργότερα και από Δελτίο Τύπου του Δήμου Αίγινας για το ίδιο θέμα. Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης σε σημερινές του δηλώσεις είπε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, όπως είναι ευρύτερα γνωστό από την κατασκευή της μεγάλης δεξαμενής στο Λεόντι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png