Νεκτάριος Κουκούλης: "Άμεσος κίνδυνος διακοπής δρομολογίων υδροφόρων πλοίων". .

Υπαρκτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μείνει η Αίγινα χωρίς νερό, σύμφωνα με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς σήμερα το βράδυ ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης Η Ανακοίνωση έχει τίτλο: "Άμεσος κίνδυνος διακοπής δρομολογίων υδροφόρων πλοίων" και αναφέρεται σε επιστολές των ναυτικών εταιρειών που μεταφέρουν νερό στο νησί με το Δήμο Αίγινας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: "Ανακοινώνεται ότι αργά το μεσημέρι της 2/4/2012, έφτασαν στο Δήμο επιστολές των ναυτικών εταιρειών ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ν. Ε. και ΑΙΓΙΝΑ Ι Ν. Ε., σύμφωνα με τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους εκφράζουν την ανησυχία τους, λόγω της αναστολής πληρωμών του Δήμου. Στις επιστολές οι κ. κ. Λεβεντάκης και Ηλιακίδης, αναλύουν τις ανάγκες των εταιρειών τους και λόγω της προετοιμασίας που γίνεται στα πλοία ώστε να εξελιχθεί ομαλά η υδροδότηση του Νησιού κατά την πασχαλινή περίοδο αλλά και λόγω άλλων υποχρεώσεών τους. Και στις δύο επιστολές δηλώνεται ότι μετά τις 6 και 7/4/2012, αντίστοιχα, αν δεν γίνουν οι ήδη προγραμματισμένες πληρωμές από το Δήμο, θα διακοπούν τα δρομολόγια μεταφοράς νερού. Γίνεται προσπάθεια σχετικής συνεννόησης με την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί, έστω προσωρινή, λύση στο πρόβλημα".


Για το ζήτημα το οποίο είναι ιδιαίτερα σοβαρό, ενόψει και της πασχαλινής περιόδου, ζητήσαμε σχετική ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Νεκτάριο Κουκούλη. Ο κύριος Κουκούλης χαρακτήρισε ως "μετασεισμό" το θέμα που έχει προκύψει, μετά την καταψήφιση του προϋπολογισμού, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει βρεθεί κάποια προσωρινή λύση καθώς απαγορεύονται οι δαπάνες, πλην των πληρωμών των υπαλλήλων του Δήμου. Προβλήματα φαίνεται επίσης να προκύπτουν και σε πληρωμές προς τα σχολεία του νησιού, για την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Νεκτάριου Κουκούλη στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png