Ζητά τη συνεργασία των δημοτικών συμβούλων που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό ο κύριος Σάκης Σακκιώτης. .

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου αντιδημάρχου κυρίου Νεκτάριου Κουκούλη, με την οποία γνωστοποιεί ότι με την καταψήφιση του προϋπολογισμού από το δημοτικό συμβούλιο ο Δήμος της Αίγινας δεν μπορεί να πληρώσει οποιαδήποτε δαπάνη, παρά μόνο τις αποδοχές των υπαλλήλων του Δήμου, ζητήσαμε σχετική ενημέρωση από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη. Σημειώνουμε ότι η παύση πληρωμών από το Δήμο Αίγινας μπορεί να οδηγήσει άμεσα σε μεγάλα προβλήματα και δυσλειτουργία σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού. Ο κύριος Σακκιώτης έκανε αναφορά στη σημερινή ανακοίνωση και προσέθεσε ότι απέστειλε επιστολή στους Δημοτικούς Συμβούλους που δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό, με την οποία ζητά τις προτάσεις τους ώστε να υπάρχει μία συνεργασία, μέσα από την οποία θα επανέλθει το θέμα του προϋπολογισμού στην Οικονομική Επιτροπή και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.


"Περιμένουμε μετά από τις επιστολές τις οποίες στείλαμε σήμερα, να υπάρχει ανταπόκριση από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, να υπάρχει μία συνεννόηση και επικοινωνία μαζί μας και στο βαθμό που έχουμε τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο συμπληρωμένο και βελτιωμένο", είπε ο κύριος Σάκης Σακκιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png