"Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών". Η επόμενη ημέρα για την υδροδότηση της Αίγινας. .

Ο νυν Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο πρώην δήμαρχος του νησιού, δημοτικός σύμβουλος κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, μίλησαν χθες στο ραδιόφωνο του Aegina Portal για την "επόμενη ημέρα" στην υδροδότηση της Αίγινας, μετά την καταψήφιση της εισήγησης για την αναπροσαρμογή των τελών ύδρευσης στη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου. Καθώς και οι δύο έχουν ασκήσει διοίκηση, αλλά η προσέγγιση στην τιμολογιακή πολιτική και τη γενικότερη διαχείριση του ζητήματος είναι διαφορετική, οι δηλώσεις τους αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στο κρίσιμο ερώτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών του νησιού, ενόψει της τουριστικής περιόδου που ξεκινά σύντομα. Αν δηλαδή το νησί θα συνεχίσει να υδροδοτείται κανονικά τις ημέρες με μεγάλη τουριστική κίνηση ή θα εξελιχθούν και πάλι τα γνωστά προβλήματα στην υδροδότηση που βίωσε η Αίγινα, για πρώτη φορά φέτος, ακόμη και κατά την χειμερινή περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο χρησιμοποιούν τη φράση: "Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών", ενώ και οι δύο διατίθενται θετικά σε συνεργασία μεταξύ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που θα οδηγήσει σε μία νέα, ίσως κοινά αποδεκτή πρόταση.

Οι δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη:


Οι δηλώσεις του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη:


Ένα μέρος της συζήτησης περιστρέφεται επίσης στην πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες άμεσες πρωτοβουλίες ώστε οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Αίγινας να μην βρεθούν μπροστά σε κάποιο πιθανό πρόβλημα υδροδότησης, ειδικά τις ημέρες της τουριστικής αιχμής, με σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική οικονομία και την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png