Δηλώσεις του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη μετά την απόφαση ανάκλησής του από την ιδιότητα του αντιδημάρχου. .

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη με την οποία ανακαλεί την ιδιότητά του αντιδημάρχου το δημοτικό σύμβουλο κύριο Φίλιππο Τζίτζη, ο κύριος Τζίτζης έκανε δηλώσεις για την απόφαση του κυρίου Σακκιώτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. "Σήμερα, το Μάρτιο του 2012 τα συγκριτικά μας μειονεκτήματα υπερίσχυσαν. Κέρδισαν προς το παρόν. Η σημερινή απόφαση του Δημάρχου Αίγινας για την ανάκλησή μου, ήταν σχεδόν κάτι αναμενόμενο. Με είχαν προειδοποιήσει, άμεσα ή έμμεσα ότι δεν θα είμαι πια αντιδήμαρχος, αν δεν ψήφιζα αυτές τις αυξήσεις του νερού. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, ως προς τη συμπάθεια που είχα όλο αυτόν τον καιρό προς τον άνθρωπο και δήμαρχο Σάκη Σακκιώτη" είπε ο κύριος Τζίτζης που συμπλήρωσε: "αλλά ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση απέναντι σε αυτά που πάντα πίστευα και πιστεύω για την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Δεν υπάρχει καμία σταδιοδρομία, καμία καριέρα σε τέτοιες αποφάσεις".


"Όποιος δεν μπορεί να είναι χρήσιμος σήμερα για τους συμπολίτες του, να βελτιώσει έστω κάπως τις συνθήκες της ζωής τους καλύτερα να παραιτείται. Η δύναμη μου ήταν και είναι πάντα οι συμπολίτες μου, ποτέ δεν τους ξέχασα και δεν θα μπορούσα τώρα να τους ξεχάσω" τόνισε, σημειώνοντας ότι ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια που είναι δημοτικός σύμβουλος είχε και θέσεις και προτάσεις για τις αυξήσεις, λέγοντας ότι θα ήταν ασυνεπής αν ξεχνούσε αυτά που πρέσβευε στο παρελθόν. Κάνοντας αναφορά στη δημοτική παράταξη "Όλοι Μαζί" είπε ότι: "Αν αυτή η μεγάλη δημοτική ομάδα, η ισχυρή δημοτική ομάδα τότε, θέλει σήμερα να γίνει κόμμα ή κομματική οργάνωση τότε έχει πάρει λάθος δρόμο. Αν αυτή η μεγάλη, πολύ μεγάλη πολυσυλλεκτική ομάδα που την ψήφισαν οι Αιγινήτες, θέλει σήμερα να συνεχίσει να επηρεάζεται από τις δύο "Σαλώμες", έχει πάρει  λάθος δρόμο", ενώ άφησε αιχμές για εισηγήσεις επί του τιμολογίου ύδρευσης που ζημίωσαν το Δήμο. Ο κύριος Τζίτζης χαρακτήρισε επίσης πρόχειρη, βιαστική και όχι διαπαραταξιακή την εισήγηση για την αναπροσαρμογή του νερού. Ευχαρίστησε επίσης όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ενώ ολοκληρώνοντας είπε ότι "το μοντέλο εξουσίας με τους 2-3 να αποφασίζουν τελείωσε, πέθανε, όποιος δεν το έχει καταλάβει θα το καταλάβει. Οι αποφάσεις πλέον πρέπει να είναι συλλογικές, διαπαραταξιακές". Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Φίλιππου Τζίτζη στο video που συνοδεύει το άρθρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png