Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης για τα χερσαία έργα ύδρευσης. .

Ένα βήμα πιο κοντά βρίσκεται η Αίγινα στην κατασκευή των "χερσαίων έργων", της κατασκευής που αφορά την υποδομή του δικτύου ύδρευσης του νησιού. Ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν εννέα εταιρείες και κοινοπραξίες, ενώ ακόμη δεν έχει εκδοθεί το σχετικό πρακτικό. Λόγω αυτού του γεγονότος ο Δήμος Αίγινας δεν έχει προβεί μέχρι αυτή τη στιγμή στην επίσημη ανακοίνωση για τον ανάδοχο του έργου.


Σημειώνουμε ότι για τη θετική πορεία του μειοδοτικού διαγωνισμού, είχε κάνει σχετική αναφορά στη συγκέντρωση για το χαράτσι της ΔΕΗ στην Κυψέλη ο αντιδήμαρχος κύριος Ηλίας Μπέσης, ο οποίος ήταν και μέλος της επταμελούς επιτροπής που αξιολόγησε τις συμμετοχές στο διαγωνισμό. Για την πρόσφατη εξέλιξη στην πορεία του έργου, ζητήσαμε σχετική ενημέρωση από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη, ο οποίος λίγο νωρίτερα συμμετείχε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png