Ορκίστηκε σήμερα ο νέος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Σωτήρης Μαλτέζος. .

Ορκίστηκε σήμερα το απόγευμα ο νέος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Σωτήρης Μαλτέζος. Ο κύριος Μαλτέζος ήταν ο πρώτος επιλαχών του δημοτικού συνδυασμού "Αίγινα Όλοι Μαζί" και αναλαμβάνει από σήμερα χρέη τοπικού συμβούλου της κοινότητας. Η σημερινή ορκωμοσία έρχεται ως συνέπεια της παραίτησης του πρώην προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κυρίου Βασίλη Καλαμάκη, μετά "τι μη τήρηση από τη διοίκηση του Δήμου Αίγινας, των αποφάσεων του Τοπικού Συμβουλίου Βαθέος", όπως ανέφερε στο λιτό κείμενο της παραίτησής του.


Ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του κυρίου Μαλτέζου, Ο ο νέος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ότι: "η πόρτα του σπιτιού μου θα είναι ανοιχτή 24 ώρες το εικοσιτετράωρο σε όλα τα παράπονα του κόσμου και με τη βοήθειά τους θα λύσουμε ότι προβλήματα έχουμε". Σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Βαθέος που θα πραγματοποιηθεί εντός μηνός από  σήμερα θα γίνει  η εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png