Βράβευση του πρωταθλητή της κολύμβησης Ρωμανού Αλυφαντή από το Δήμο Αίγινας. .

Στα πλαίσια μίας σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του δημάρχου, πραγματοποιήθηκε η Βράβευση του Αιγινήτη πρωταθλητή της κολύμβησης Ρωμανού Αλυφαντή. Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης που συνεχάρη τον πρωταθλητή Ρωμανό Αλυφαντή για τις διακρίσεις του, τους γονείς του, αλλά και τον αντιδήμαρχο κύριο Φίλιππο Τζίτζη για την πρωτοβουλία που είχε να διοργανωθεί αυτή η τελετή. Ο κύριος Σακκιώτης τόνισε ότι οι διακρίσεις του Ρωμανού Αλυφαντή τιμούν όλους τους Αιγινήτες, το Δήμο της Αίγινας, τιμούν όλη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος Αίγινας έκανε λόγο για την ανάγκη ανάδειξης της αθλητικής φυσιογνωμίας του νησιού, που έρχεται ως συνέχεια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με εκφραστές αθλητές όπως ο Ρωμανός Αλυφαντής. Τέλος ο κύριος Σακκιώτης συνεχάρη προσωπικά τον Αιγινήτη πρωταθλητή, ζητώντας του να είναι κοντά στα αθλητικά πράγματα του Δήμου όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέψουν.


Ο Ρωμανός Αλυφαντής ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του κυρίου Σακκιώτη, λέγοντας ότι θα είναι κοντά στο Δήμο της Αίγινας όποτε του ζητηθεί. Ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα, τονίζοντας τις σημαντικές αθλητικές επιτυχίες που έχει σημειώσει και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης και στους ολυμπιακούς αγώνες. Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη για την ανάπτυξη μιας αθλητικής κουλτούρας στο νησί μέσα από τους αθλητές που διακρίνονται. Εκτός από τον πρωταθλητή, ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι ήταν οι γονείς και οι συγγενείς του Ρωμανού Αλυφαντή, μάλιστα ο πατέρας του σημείωσε ότι θα έχει επιτύχει το ρόλο του ως γονέας, αν ο Ρωμανός μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για άλλα παιδιά που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. "Όταν το παιδί βγει από την πόρτα του σπιτιού του και δεν ξέρει που να πάει το τρώει ο κακός λύκος", είπε ο κύριος Αλυφαντής, παρουσιάζοντας τον τρόπο σκέψης του σε σχέση με τα οφέλη του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Οικονόμου, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Καλαφάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του πρωταθλητή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png