Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο της Αίγινας. .

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο της Αίγινας. Λίγο πριν, στο Μητροπολιτικό ναό του νησιού, έγινε η θεία λειτουργία και η δοξολογία με την ευκαιρία της πρώτης του χρόνου, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ. Τη δοξολογία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και μέλη της Δημοτικής Αρχής.


Λίγο μετά τις 11 στο γραφείο του Δημάρχου, συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων του νησιού, των σωμάτων ασφαλείας, μέλη της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Εφραίμ, καθώς και ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης.

.

Χαιρετισμό και ευχές, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου έτους, απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, καθώς και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png