Υπεγράφη η ένταξη του βιολογικού καθαρισμού της Αίγινας στο ΕΣΠΑ. .

Υπεγράφη η ένταξη του βιολογικού καθαρισμού Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης. Για την ένταξη του έργου στους πόρους του ΕΣΠΑ, μίλησε στο Aegina Portal ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ο οποίος είπε ότι: "Για μας είναι κάτι πολύ σπουδαίο, είναι ένα ζήτημα που το κυνηγήσαμε από την ανάληψη των ευθυνών μας ως Δημοτική Αρχή. Αυτό το έργο είναι προϋπολογισμού 16 εκατομμυρίων ευρώ και καλύπτει τον τέως Δήμο Αίγινας. Ωστόσο έχουμε τη δυνατότητα με βάσει τις προδιαγραφές που εμφανίζονται στη μελέτη, να καλύψουμε και το υπόλοιπο μέρος του νησιού μας, να καλύψουμε δηλαδή όλο το νησί σε επίπεδο βιολογικού καθαρισμού. Η υπογραφή μπήκε από τον ειδικό γραμματέα υδάτων κύριο Ανδρεαδάκη και βεβαίως πρόκειται για ένα έργο ανάσας, ανάπτυξης και προοπτικής για το νησί μας".


Ο κύριος Σακκιώτης συμπλήρωσε ότι: "Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας, ότι και στα άλλα ζητήματα, τον υποθαλάσσιο αγωγό και τον κυματοθραύστη και σε μια σειρά άλλων ζητημάτων, θα τα υποστηρίζουμε με την ίδια δυναμική και αποφασιστικότητα για να έχουμε αίσιο τέλος. Ωστόσο και πάλι επαναλαμβάνω, ότι η ένταξη στο ΕΣΠΑ του βιολογικού καθαρισμού της Αίγινας, προϋπολογισμού 16 εκατομμυρίων ευρώ, είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Χαιρετίζουμε αυτή την επιτυχία και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του τόπου μας". Τέλος ο κύριος Σακκιώτης δεν παράλειψε να ευχηθεί στους κατοίκους και τους φίλους του νησιού για τη νέα χρονιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png