Όχι στο χαράτσι του τέλους ακινήτων λέει ο Δήμος Αίγινας. .

"Όχι στα χαράτσια της ΔΕΗ και της Εφορίας", είναι το σύνθημα που έχει γραφτεί εδώ και λίγες μέρες στον τοίχο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό. Την ανάγκη για την προστασία των δημοτών της Αίγινας από το χαράτσι της ΔΕΗ είχαν καταθέσει με επιστολή τους και οι Αγανακτισμένοι της Αίγινας. Στα πλαίσια της σημερινής ενημέρωσης για το ΚΤΕΛ ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης απάντησε σε σχετική ερώτηση για το τι προτίθεται να πράξει ο Δήμος του νησιού σχετικά με αυτό το θέμα.


Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Σακκιώτης ο Δήμος της Αίγινας τάσσεται υπέρ της κατάργησης του τέλους ακινήτων, ενώ μέχρι να συμβεί αυτό, ζητά να απαλλαγούν από την επιβάρυνση του τέλους ακινήτων οι δημότες που έχουν πρώτη κατοικία έως 80 τ.μ. και οι οικογένειες που το ετήσιο εισόδημα τους δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ. Μένει να δούμε, αν και με πιο τρόπο θα μπορέσει να βρει εφαρμογή η θέση του Δήμου Αίγινας ή αν ο Δήμος θα μπορέσει να παρέμβει αποτελεσματικά σε άλλες περιπτώσεις κοινωνικής αδικίας που θα προκύψουν από το χαράτσι που τέλους ακινήτων. Αναλυτικά στο video που συνοδεύει το άρθρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png