Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο κύριος Στέλιος Κοττάκης για τους κομμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ..

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο κύριος Στέλιος Κοττάκης για τους κομμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Όπως είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Αίγινας" το πρόβλημα παίρνει διαστάσεις για τους κατοίκους ή τους επαγγελματίες του νησιού, που λόγω της οικονομικής συγκυρίας δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.


"Πιστεύω ότι πρέπει άμεσα να πάρει θέση η δημοτική αρχή και να συμπαρασταθεί έμπρακτα, όχι μόνο με την ψήφο. Θα πρέπει να μην γίνει διακοπή ούτε σε ένα ρολόι στην Αίγινα" είπε ο κύριος Κοττάκης που κατέθεσε σήμερα αίτηση για τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: "Συγκαλέστε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί η ΔΕΗ απροειδοποίητα κόβει την παροχή ρεύματος σε επαγγελματίες και νοικοκυριά του νησιού μας. Ζητάμε επίσης την άμεση παρέμβαση του κυρίου Δημάρχου".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png