Χωρίς προσκλήσεις οι συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας.

Χωρίς προσκλήσεις εξακολουθούν να γίνονται οι συνεδριάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας. Για μία ακόμη φορά, παρά το γεγονός ότι ο κώδικας προβλέπει τη δημοσιοποίηση της πρόσκλησης και των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η ενημέρωση για την ώρα και την ημέρα της συνεδρίασης του Σώματος εξακολουθεί να επαφίεται στο αν κάποιο από τα μέλη της ειδοποιήσει κάποιον ενδιαφερόμενο ή απλά η παρουσία των όποιων ακροατών εμπεριέχει και την παράμετρο της τύχης. Υποθέτουμε ότι αρκετούς μήνες μετά τη σύσταση και τη λειτουργία του Σώματος, η μόνιμη "επωδός" ότι "δεν προλάβαμε να στείλουμε προσκλήσεις" δεν θα έπρεπε πλέον να επαρκεί ως απάντηση.

Ως συνέπεια της παραπάνω πρακτικής, που πλέον έχει αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι αδυνατούμε να δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε πληροφορία για τη χθεσινή συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας, καθώς δεν μας έγινε γνωστή η συνεδρίαση της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png