Προστέθηκε και τρίτη υδροφόρα στη μεταφορά του νερού. "Διαρροές" το μεσημέρι στο συμβούλιο..

Και τρίτη υδροφόρα προστέθηκε από σήμερα το απόγευμα στην προσπάθεια του Δήμου Αίγινας να περιοριστούν τα προβλήματα που ταλαιπωρούν περιοχές του νησιού. Για το θέμα μίλησε στο Aegina Portal ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο οποίος τόνισε ότι μετά από σχετικά αιτήματα που έγιναν στον υδρομεταφορέα, σήμερα στο νησί έφτασε και τρίτο πλοίο το οποίο είναι χωρητικότητας 600 κυβικών. Πρόκειται για το πλοίο "Λιμενάρι" το οποίο έχει ελλιμενιστεί στις λιμενικές εγκαταστάσεις του Λεοντίου. Ο κύριος Σακκιώτης ανάμεσα σε άλλα υποστήριξε ότι τον Ιούλιο του 2011 σε σχέση με τον Ιούλιο του 2010 οι ποσότητες νερού που παραλείφθηκαν ήταν κατά 80.000 κυβικά λιγότερες και τόνισε ότι η μεταφορική δυνατότητα πρέπει να αυξηθεί. Συμπλήρωσε ότι ενδεχομένως μέχρι την Τετάρτη τα προβλήματα να έχουν αποκατασταθεί με την προσθήκη και μιας ακόμη υδροφόρας.

Παρά τις προσδοκίες ότι οι δεξαμενές θα γεμίσουν και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν τις επόμενες ημέρες, "διαρροές" παρατηρήθηκαν στο συμβούλιο της διοίκησης του Δήμου που έγινε το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Από το συμβούλιο απουσίαζε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μουτσάτσος, θέμα που δεν θέλησε να σχολιάσει ο δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης σε σχετική ερώτηση που του υποβάλαμε.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png