Ψήφισμα κατά μνημονίου και μεσοπρόθεσμου ζήτησαν οι κύριοι Γρηγορόπουλος και Κοττάκης.

Ψήφισμα κατά του μνημονίου ζήτησε από το Σώμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Παναγιώτης Γρηγορόπουλος κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. "Ήθελα να ξεκινήσω την ομιλία μου με ένα σοβαρότατο θέμα που δεν αφορά μόνο το Δήμο μας" είπε ο κύριος Γρηγορόπουλος, "το θέμα που θέλω να αναπτύξω για να ζητήσω από όλο το συμβούλιο να πάρει μέρος, είναι το θέμα του μνημονίου. Όπως ξέρετε απόψε είναι μία κρίσιμη νύχτα, η κεντρική εξουσία αποφασίζει για το μνημόνιο και θα ήθελα όλοι μαζί να ενώσουμε κι εμείς τις φωνές μας, με όλο το λαό, με όλους του πολιτικούς και να ξεχάσουμε πολιτικές ταυτότητες, καταστάσεις, κοινωνικές, οικονομικές και να βάλουμε ένα ψήφισμα που θα λέει ότι πράγματι είμαστε κατά του μνημονίου". Ο κύριος Γρηγορόπουλος δεν κατέθεσε κάποιο κείμενο που να αποτελεί ψήφισμα κατά του μνημονίου.

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Κοττάκης διάβασε ψήφισμα κατά του μεσοπρόθεσμου και άλλων επίκαιρων θεμάτων για την πολιτική και την οικονομική κατάσταση, όπως μπορείτε να δείτε στο τελευταίο μέρος του πρώτου video της χθεσινής συνεδρίασης. Σύμφωνα με τον κανονισμό ένας επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος μπορεί να φέρει ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης χωρίς να προηγηθεί συζήτηση και αυτό να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Ο πρόεδρος του συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης διέκοψε τη συνεδρίαση και είχε πεντάλεπτη συνεργασία με τον κύριο Κοττάκη για το ψήφισμα. Ο πρόεδρος λίγο αργότερα ενημέρωσε σχετικά το Σώμα που ψήφισε ότι το θέμα δεν είναι κατεπείγον.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png