Ανακοίνωση του συνδυασμού "Αίγινα πρόσω ολοταχώς".

Δημοτικός Συνδυασμός Αίγινα πρόσω ολοταχώς. Ανακοίνωση.

Αγαπητοί  συμπολίτες

Είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση, θέλοντας να δώσουμε βραβείο πανικού  στη διοίκηση του δήμου.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές, πως το αντιστάθμισμα του 1.500.000 ευρώ που ΘΑ δώσει η ΔΕΗ για την περσινή καλοκαιρινή ζημιά που προκάλεσε στους επαγγελματίες του νησιού και τα νοικοκυριά, μπορεί να δημιουργήσει πανικό τέτοιου μεγέθους.

Όπως όλοι γνωρίζετε, χωρίς απαραίτητα να είσαστε γιατροί, ο πανικός είναι μια κατάσταση  πολύ έντονου φόβου και άγχους, που δεν αφήνει το μυαλό ήρεμο να ακολουθήσει  τη λογική.

Στη δική μας περίπτωση  η αιτία του πανικού είναι  τα χρήματα της ΔΕΗ. Τα συμπτώματα, είναι οι μέχρι σήμερα κινήσεις της  διοίκησης. Κρυφά, θεωρώντας πως  οι άμεσα εμπλεκόμενοι, διευθυντές της βιβλιοθήκης, του αρχείου, του σχολείου , ο σύλλογος γονέων αλλά και οι πολίτες είναι εν δυνάμει εμπόδια, τους απέκλεισε από τον οποιοδήποτε διάλογο.

Τα αποτελέσματα όμως αυτού του πανικού, αφορούν  όλη την κοινωνία του νησιού μας. Η έλλειψη σχεδιασμού και διεκδίκησης  της αποκατάστασης των Καποδιστριακών κτιρίων, φέρνει ως κυρίαρχη λογική την  περιπτωσιολογία, αδιαφορώντας για  τις συνέπειες.

Οι κίνδυνοι: να συνεχίσουν τα Καποδιστριακά να καταρρέουν, να μείνει η Αίγινα χωρίς βιβλιοθήκη, το σχολείο στο Βαθύ να μη γίνει ποτέ εξαθέσιο, είναι παραπάνω από ορατοί.

Απευθυνόμενοι στην διοίκηση του Δήμου: Σταματήστε να συμπεριφέρεστε ως αριστοκράτες  - σωτήρες, άλλωστε αυτή τη συνταγή τη ζήσαμε και ο λαός της Αίγινας την απέρριψε. Απευθυνθείτε στον κόσμο, μη τον φοβόσαστε. Δώστε στην κοινωνία την ευκαιρία να εκφραστεί και που ξέρετε, μπορεί εκεί μέσα να βρείτε όσα ψάχνετε.

Δώστε ουσία και  υπόσταση στην έννοια της διαβούλευσης-του ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ.            

Για την παράταξη

Αίγινα πρόσω ολοταχώς

Παναγιώτης  Γρηγορόπουλος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png