Απορρίφθηκε η προσφυγή Γρηγορόπουλου.

Την αισιοδοξία του εξέφρασε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ότι ξεπεράστηκαν οριστικά τα προβλήματα που είχαν προκύψει στη διαχείριση των οικονομικών υποχρεώσεων του Δήμου, μετά την εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί με την κατάθεση της προσφυγής για τον προϋπολογισμό, από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από την Περιφέρεια, ενώ ο κύριος Σακκιώτης σημειώνει ότι μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμος θα μπορεί πλέον να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στους υδρομεταφορείς.

ενημέρωση: Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριο Παναγιώτη Γρηγορόπουλο, ζητήσαμε να σχολιάσει την απόφαση. Μας είπε ότι είναι πιθανόν να κάνει μία δήλωση αργότερα, αφού πρώτα μελετήσει τα σχετικά έγγραφα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png