Οι ερωτήσεις του Aegina Portal κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την κατάθεση προσφυγής του κ. Παναγιώτη Γρηγορόπουλου.

Σε συνέχεια των θέσεων που Δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη για τα ζητήματα που προκύπτουν στη διοίκηση του Δήμου, αλλά και ενδεχομένως στους κατοίκους του νησιού, δημοσιεύουμε το δεύτερο video της σημερινής συνάντησης. Σε αυτό παρουσιάζονται οι ερωτήσεις που θέσαμε στον κύριο Σάκη Σακκιώτη. Η πρώτη αφορά την επικοινωνία και το αν αυτή έχει γίνει μεταξύ του κυρίου Γρηγορόπουλου και του κυρίου Σακκιώτη.

Οι δύο επόμενες ερωτήσεις έχουν ένα κοινό σημείο και το περιεχόμενό τους αφορά στο για ποιους λόγους οι υδρομεταφορείς "δεν μπορούν πλέον να μεταφέρουν νερό στην Αίγινα κι ότι από αύριο το πρωί θα διακόψουν την υδροδότηση του νησιού μας", σύμφωνα με την ενημέρωση του κυρίου Σακκιώτη, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έχει κατατεθεί προσφυγή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png