Σημαντικά τα κτιριακά προβλήματα στα σχολεία της Αίγινας.

Μεγάλα χαρακτήρισε ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης τα κτιριακά προβλήματα στα σχολεία της Αίγινας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Την ίδια ημέρα μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στο σώμα ο κύριος Κουκούλης είχε ολοκληρωθεί η αυτοψία στα κτιριακά συγκροτήματα του νησιού, εκτός από το καινούργιο κτήριο του ΕΠΑΛ όπου στεγάζεται και το γυμνάσιο της Αίγινας. Ο κύριος Κουκούλης είπε ότι έχει συνταχθεί μία πρόχειρη τεχνική έκθεση, ενώ σημείωσε πως παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι μεγάλα οι κρατικές επιχορηγήσεις έχουν μειωθεί δραματικά. Λίγο πριν, αναφορά στα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παλιά πτέρυγα του 1ου Δημοτικού, είχε κάνει ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Κοττάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό προκειμένου να δει από κοντά τις επισκευές που χρειάζονται.

Στην ίδια τοποθέτηση ο κύριος Στέλιος Κοττάκης χαρακτήρισε ως απαράδεκτο το να πληρώνουν οι γονείς, μέσω του συλλόγου γονέων, για τα καλοριφέρ του σχολείου. Ο κύριος Κουκούλης υποστήριξε ότι γίνεται προσπάθεια ώστε να διεκδικηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κονδύλι από τις κρατικές υπηρεσίες, ενώ για το κόστος που καλύπτει ο σύλλογος γονέων σημείωσε ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο αφορά τον τρόπο που αποφασίζει μια σχολική κοινότητα και ο σύλλογός της για το πως θα διατεθούν κάποια από τα χρήματά του. Ο κύριος Κουκούλης απάντησε και στην παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Τρύφωνα Γκότση που σχετιζόταν με τα θέματα ασφάλειας που προκύπτουν για τους μαθητές και τους αθλούμενους από τους μεγάλους ευκαλύπτους που βρίσκονται στην περιοχή, ανακοινώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png