Για φαινόμενα αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς και παραποίηση αποφάσεων κατηγορεί προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων η "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης".

Για φαινόμενα "αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς" και "παραποίηση των αποφάσεων" κατηγορεί προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων η "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" με σημερινό Δελτίο Τύπου και με φόντο την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας όπου συζητήθηκε ο επαναπροσδιορισμός των τελών ύδρευσης. Για το λόγο αυτό το Aegina Portal προτίθεται να ζητήσει και να δημοσιεύσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι το Aegina Portal ουδέποτε έλαβε πρόσκληση ή ενημερώθηκε για τον ακριβή χρόνο της πραγματοποίησης των συνεδριάσεων των Δημοτικών Κοινοτήτων. Η μοναδική πρόσκληση που έγινε και αυτή προφορικά, ήταν αυτή της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας, που το Aegina Portal κάλυψε με video και μετέδωσε αποσπάσματά της.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png