Οι κληρώσεις για τα κληροδοτήματα του Δήμου Αίγινας.

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας το ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών του Δήμου Ταρσίτσας Θωμαΐδου, Ιουλίας Κάτσα, Παντελή & Αρτέμιδος Κάππου, Σπύρου και Άννας Αλυφαντή, Διονυσίου και Ξανθούλας Κρητικού, Ιωάννη Γκίκα, Λεωνίδα Γκίκα, Βιργινίας Γκίκα, Μακρίνας Μοναχής, Νικολάου Ζωγράφου, Νικολάου Χριστόπουλου, Δημητρίου & Δέσποινας Γιαννούλη, Πολύμνιας Ηρειώτη, Λεονάρδου και Έλλης Λαδά, Βασιλικής Ντρε, Γεωργίου και Ελένης Καλαμάκη, Ελευθερίου Σώρρου, Δημητρίου Καλαμάκη, Γεωργίου Μούρτζη, Φίλιππα Ρεκλείτη, Αλεξάνδρου και Αντωνίου Ανδρούτσου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας και της δοξολογίας η διαχειριστική επιτροπή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αίγινας και πρόεδρο της επιτροπής κύριο Σάκη Σακκιώτη μετέβησαν στο Δημαρχείο όπου και ξεκίνησε η συνεδρίασή της η οποία περιελάμβανε και τη διαδικασία της κλήρωσης (μπορείτε να τη δείτε στο video που συνοδεύει το άρθρο. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι τα ακόλουθα: Κληροδότημα Ιωάννου Γκίκα, αφορά οικονομική ενίσχυση φοιτητών και είχε δύο αιτήσεις. Ο λαχνός ήταν της κυρίας Χαρτοφύλακας Λαμπρινής του Ιωάννη. Κληροδότημα Ιουλίας Κάτσα. Αφορά οικονομική ενίσχυση 2.000 ευρώ μετά το γάμο και συνολικά υπήρχαν δεκατέσσερεις αιτήσεις. Τυχεροί οι λαχνοί των Μπήτρου Φωτεινή Νεκταρία του Παντελή, Λαλαούνη Παναγιώτα του Εμμανουήλ, Μπόγρη Παναγιώτα του Ιωάννη και τέλος το κληροδότημα Λεονάρδου Λαδά, που τυχερός ήταν ο λαχνός της κυρίας Λαλαούνη Παναγιώτα του Εμμανουήλ και αφορά οικονομική ενίσχυση μετά το γάμο με το ποσό των 14.400 ευρώ. Σε αυτό το κληροδότημα οι αιτήσεις που έγιναν δεκτές ήταν 19. Την συνεδρίαση παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Φίλιππος Τζίτζης και Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριοι Πέτρος Πετρίτης και Στέλιος Λαμπαδάριος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κύριος Πούντος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Ε. Πάλλης, Αικ. Κανελλά, Δημ. Καλαφάτης, Ηλ. Μπέσης και ο πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png