Ανεξαρτητοποίηση κυρίου Φίλιππου Τζίτζη από τον συνδυασμό του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη.

Με μία επιστολή που φέρει σημερινή ημερομηνία, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ανεξαρτητοποιείται και ότι δεν συμμετέχει πλέον στο συνδυασμό του κυρίου Δημήτρη Μούρτζη. Η επιστολή του κυρίου Τζίτζη αναγνώστηκε σήμερα από τον πρόεδρο κύριο Γεώργιο Τσατήρη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Προς πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας

Κύριε πρόεδρε θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα 29 Μαρτίου 2010, δεν θα είμαι μέλος του συνδυασμού Αναγέννηση της Αίγινας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτριο Μούρτζη για την πρόσκληση του να συμμετέχω στην Αναγέννηση της Αίγινας, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την "όποια" πολιτική συνεργασία, που είχαμε από την 1-1-2007.

Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά κυρίως εμείς που είμαστε εκλεγμένοι, να συνεχίσουμε την δύσκολη προσπάθεια, της Αναγέννησης και της Ανασυγκρότησης της Αίγινας, όπως την είχε οραματισθεί για πρώτη φορά ένα υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του 1998 στο νησί μας.

Όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά κυρίως εμείς οι εκλεγμένοι, να μην συνεχίσουμε την αναπαλαίωση της Αίγινας όπως την σχεδιάζουν κάποιοι σήμερα το 2010.

Στην κρίσιμη περίοδο που περνάει ο τόπος μας και το νησί μας, οφείλουμε όλοι μας να επιδείξουμε ακόμη περισσότερη υπευθυνότητα, ωριμότητα, συνεννόηση, σύνθεση, στις αποφάσεις μας που αφορούν το μέλλον της Αίγινας.

Φίλιππος Τζίτζης
Νομαρχιακός Υπάλληλος
Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png