Στην αυλή του Λαογραφικού θα γίνει φέτος η ειδική - απολογιστική συνεδρίαση της Δημοτικής Αρχής.

 
Στην αυλή του Λαογραφικού, αποφασίστηκε τελικά, να πραγματοποιηθεί φέτος η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, οπότε και αποφασίστηκε η τοποθεσία, υπήρξαν και άλλες προτάσεις όπως αυτή του κ. Φίλιππου Τζίτζη για να γίνει στον Μεσαγρό ή την Αγία Μαρίνα, ενώ ακούστηκαν και προτάσεις για άλλα σημεία της περιφέρειας όπως την Πέρδικα, το Βαθύ, η Κυψέλη, αλλά και σε ανοιχτή περιοχή στο κέντρο της Αίγινας όπως η Παλαιά Προβλήτα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Τελικά αποφασίστηκε η ειδική συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, όπως πέρυσι, κυρίως λόγω ότι υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις που χρειάζονται για την συνεδρίαση.
 
Σε ένα άλλο ζήτημα για αυτή την συνεδρίαση, αναφέρθηκε ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης, που ζήτησε σύμφωνα με τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου, πέντε ημέρες πριν τη συνεδρίαση να έχει δοθεί στις δημοτικές παρατάξεις το κείμενο του απολογισμού με όλα τα στοιχεία που το συνοδεύουν.