Εγκρίθηκε μελέτη για την διαμόρφωση - ανάπλαση της πλατείας ιχθυαγοράς.


Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν η έγκριση της μελέτης για την διαμόρφωση - ανάπλαση της πλατείας της ψαραγοράς. Η μελέτη περιλαμβάνει τοποθέτηση δικτύων για ύδρευση και φωτισμό, δεντροφύτευση και άλλες εργασίες μικρής κλίμακας. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τον Απρίλιο του 2017, μετά από πρόταση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κυρίου Δημήτρη Καραγιάννη, στην πλατεία της ιχθυαγοράς θα τοποθετηθεί η προτομή του Νίκου Καζατζάκη που βρίσκεται σήμερα στην παραλία της Αύρας. Το θέμα της μεταφοράς της προτομής είχε πάρει αναβολές και αλλαγή τοποθεσιών τουλάχιστον τρεις φορές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Στην μελέτη διαμόρφωσης που εγκρίθηκε για το πάρκο της ψαραγοράς, η προτομή του Νίκου Καζατζάκη τοποθετείτε στο κέντρο της. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 41.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του δήμου. Το θέμα, το οποίο εισηγήθηκε ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός ψηφίστηκε ομόφωνα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png