Την παραχώρηση ενός τετραξονικού οχήματος στο Δήμο Αίγινας αποφάσισε ο ΕΔΣΝΑ. Στόχος η απομάκρυνση των ογκωδών από το ΣΜΑ.


Την παραχώρηση ενός τετραξονικού οχήματος στο Δήμο Αίγινας αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρίασή του ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Συνδέσμου Ν. Αττικής. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την παραχώρηση ενός οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων που έχουν κατακλύσει Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στην Σκοτεινή. Όπως εξήγησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, το όχημα θα μεταφέρει ένα επικαθήμενο μέχρι το λιμάνι της Αίγινας. Από εκεί θα το παραλαμβάνουν υπάλληλοι που θα διατεθούν από τον ΕΔΣΝΑ και στη συνέχεια τετραξονικό και επικαθήμενο θα επιστρέφουν για νέα μεταφορά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σε άλλη ερώτηση, εάν συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν την σύμβαση που είχε υπογραφεί με τον ΕΔΣΝΑ για την υλοποίηση προγράμματος λειοτεμαχισμού και μεταφόρτωσης ογκωδών, ο κύρος Μαρμαρινός είπε ότι συνεχίζεται.